torstai 15. tammikuuta 2015

Soloilua

Perjantaina päästiin Solon kanssa testaamaan jäljen tekemistä lumeen. Käytettiin askelissa raejuustoa ja loppupalkkana kermavaahtoa. Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla tätä myös Fionan kanssa! Tehtiin myös verstaalla hakua. Alussa Sololla oli hieman vaikeuksia irrota mun läheltä, mutta lähti sitten reippaasti etsimään ukkoa. Tehtiin kaksi kertaa samassa huoneessa ja samalla maalimiehellä jotta saatiin jätkälle vähän varmuutta tekemiseen. 
Eilen käytiin illasta hallilla Mariannen kanssa. Tehtiin tällä kertaa hakua ja putkea. Hakuillessa Solo irtosi musta paljon paremmin kuin viimeksi, ja liikkui tosi rohkeasti ihan vieraassa paikassa. Ensimmäisellä kerralla käytti hyvin nenää ja löysi ihan hajun perusteella, toisella kerralla (videolla) löysi maalimiehen vähän vahingossa.. Kolmannella kerralla sai samantien hajun ja ryntäsi toiseen huoneeseen ja löysi heti. 


c. Marianne R.

c. Marianne R.

c. Marianne R.


2 kommenttia:

  1. Jos sun koira ei oo varma jäljen ajaja, en välttämättä suosittele raejuustolla tai kermavaahdolla tekemistä. Oon kuullu paljon koirista, jotka ei enää tee jälkeä tuon jälkeen samalla tapaa tai niistä ei enää kiinnosta. En väitä, ettäkö kaikilla kävisi näin. Meille suositeltiin tätä myös, jätin tekemättä. Tunnet kuitenki ite parhaiten oman koiran :)

    VastaaPoista