torstai 8. tammikuuta 2015

Lainakoiraa

Meillä alkoi koulu siis keskiviikkona 7.1 ja tulin Kannukseen edeltävänä yönä. Lomalla ei oikein tehty Fionan kanssa mitään ulkoilua kummempaa. Kotona lähes päivittäin vähän jotain pientä "tokoilua" (seuraamista, perusasentoa, istu-maahan-seiso- sarjoja) ja muutamat namien ja lelujen piilotukset, mutta sen enempää ei treenattu mitään.

Tällä viikolla mulla on ollut koululla mukana mun tutun valkoinenpaimenkoira Solo. Fiona jäi tällä viikolla kotiin, eikä pääse viikonlopun jälkeen kahteen viikkoon koululle, joten Solo on mun kanssa täällä nekin viikot.
Keskiviikkona käytiin aamupäivästä Mariannen ja Pikin kanssa pellolla juoksuttamassa koiria ja pojat näyttivät tulevan hyvin toimeen. Myöhemmin päivällä käytiin koirien kanssa lenkillä ja vielä illalla mentiin tutustumaan Dogness-halliin ja testailtiin vähän aksaa, tokoa ja rally-tokoa. Kun päästiin kämpille niin oli kyllä aika väsynyt koira. Agilityssä otettiin yksittäisenä lyhyttä suoraa putkea, josta jätkä suoriutui kyllä hienosti vaikkei aiemmin ole suostunut sinne menemään. Tuli heti ensimmäisestä kerrasta lähtien ihan itse putken läpi! Lopuksi tehtiin niin, että jätin Solon putken eteen istumaan, itse kävelin toiselle puolen ja annoin sieltä käskyn ja kun palkkasin heittämällä patukan eteenpäin, niin vauhtiakin alkoi löytymään. Otettiin myös pari kertaa A-estettä ja yksittäisenä hyppyä.


c. Marianne R.

c. Marianne R.
c. Marianne R.

c. Marianne R.

c. Marianne R.

Torstaina meillä oli iltapäivästä käytännöntunnit, joilla tehtiin tokoa ja rally-tokoa. Tokossa otettiin vähän hyppyä, merkin kiertoa, ruutuun menemisen alkeita, jalkojen välissä kävelyä eteen- ja taaksepäin ja itsenäisesti hyvää perusasentoa. Rally-tokossa mentiin vain 3-4 kylttiä kerrallaan.


c. Marianne R.

c. Marianne R.

Illalla käytiin vielä vähän heittelemässä pellolla lelua, niin Solo sai purettua loputkin energiat kun pääsi juoksemaan umpihangessa. Pellolta ei valitettavasti ole nyt kuvia, koska joka kerta kun ollaan käyty siellä niin on ollut aivan liian pimeää.. Toivottavasti huomenna tai ensi viikolla olisi vähän parempi tuuri sään suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti