torstai 4. joulukuuta 2014

Uutta banneria

23.11 Match Show

Oltiin sunnuntaina 23.11 Lohjalla mätsärissä, jossa osallistuin Fionan kanssa junior handleriin ja isoihin aikuisiin. Ei oo pitkään aikaa mennyt mikään näyttely tai mätsäri näin huonosti.. Neiti päätti ettei jaksa millään seistä omilla jaloillaan, vaan nojaili mun jalkoihin koko ajan kun oltiin kehässä eikä millään jaksanut nostaa tassuja kun yritin siirtää niitä oikeisiin kohtiin. Kehät oli tosi pienet, eikä liikkeiden näyttämisestä meinannut tulla mitään. JH:ssa loppua kohden jaksoi vielä vähän tsempata ja sijotuttiin siinä 4. Isoissa päästiin punasten kehään ja oltiin muistaakseni 6 parhaan joukossa, mutta ei kuitenkaan sijoituttu.


24.11 aksailua

Maanantaina meillä oli agilitya koko iltapäivä. Päästiin aloittelemaan vähän keppejä, tehtiin hyppysarjaa, ja otettiin muutama hyppy ja putki peräkkäin ikäänkuin ratana. Fiona ei meinannut ollenkaan ymmärtää keppien ideaa, ja tehtiin niitä vain puolikkaina. Hyppysarjan tarkoituksena oli, että koira kokoaisi hyppyään, mutta pieni möhmö päätti että ne voi olla myös pituusesteitä ja loikki niitä kaksi kerrallaan vaikka pidennettiin välejä.

26.11 hakua ja ilmasua

Keskiviikkona meillä oli hakua ja käytiin läpi ilmaisuja ja niiden opettamista koiralle. Hakua tehtiin tällä kertaa sisätiloissa ja kahdella maalimiehellä. Fiona oli ihan pihalla siitä, että mitä sen olisi pitänyt tehdä, luuli vissiinkin etsivänsä nameja (ja löysi niitä vahingossa kaksikin kappaletta..). Ensimmäisen ukon löysi suht helposta piilosta, mutta toista ei sitten millään meinannut löytää, ja sitten kun löysi sen niin ei oikein edes tajunnut mitä oli tehnyt. Ilmasun opettamista en ole vielä saanut aloitettua, mutta tarkotus olisi että Fionasta tulee haukulla ilmaiseva.

29.11 Match Show

Viikonloppu me vietettiinkin meidän kämppiksien Merin ja Wiun kotona. Lauantaina käytiin koirien kanssa Oulussa mätsärissä. Fiona sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut. Oon kuitenkin ylpee pienestä, vaikka sitä jännitti uusi paikka ja uudet ihmiset niin kehässä tsemppasi, jaksoi seistä ja juoksi reippaasti.Ylemmät kuvat ja banneri ovat Merin käsialaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti