sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Jälkiä ja näyttelyitä

Viime maanantaina tehtiin Fionan kanssa jälkeä ekan kerran niin, että alusta vaihtu. Neiti oli ihan hämmentynyt siitä, että pitäiskö asfaltiltakin muka ettiä jotain mutta hetken mietiskelyn jälkeen tajusi että jälki jatkuu. Asfalttipätkän jälkeen jatkui taas nurmikko, jossa oli muutama mutka jotka Fiona selvitti hienosti.

Tiistaina käytiin Roosan ja koirien kanssa pururadalla lenkillä ja napattiin muutamia kuvia.

Torstaina käytiin Mariannen kanssa tekemässä jälkeä ja vähän tokoiltiin. Mun ja Fionan tokoilut jäi vähän lyhyeksi, kun tuntu ettei koira oo oikein mukana.. Otettiin muutama lyhyt seuruupätkä, vähän perusasentoon tulemista ja lopetettiin onnistuneisiin luoksetuloihin. 
Perjantaina meillä oli käytännön tunneilla tuulihakua. Oli mulle ja koiralle ihan uus juttu. Ekan maalimiehen Fiona löys nopeesti ja sai hajun jo kaukaa. Toista se ei meinannut millään havaita vaan juoksenteli keppi suussa pitkin metsää, luuli vissiin että homma on siinä. Jonkun ajan edestakaisin kävelyn jälkeen Fiona sai kuitenkin hajun ja kävi ettimässä sen toisenkin maalimiehen. 


Tänään oltiin Hämeenlinnan ryhmänäyttelyssä. Fiona sai ERI:n ja oli kilpailuluokan 3! Aire-Piret Pärnin laatima arvostelu oli mun mielestä hyvin paikkaansa pitävä: "Hieman kevyt narttu, rodunomainen pää, hyvä kaula, ylälinja kaipaa enemmän lihasia, etulinja kaipaa kehittymistä, hyvä alalinja. Liikunnassa löysät kyynärpäät, takaliike ok." Fionan aiemmissakin arvosteluissa on sanottu samaa, että vielä pieni ja kesken kehityksen. Mutta kyllä se siitä ajan myötä kasvaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti